A hozzávalókat sima tésztává gyúrjuk,folpackba csomagoljuk és 30 percre hűtőbe tesszük.
A tésztát megfelezzük és mindkét gombócot téglalappá nyújtjuk.
Lekenjük a felvert tojásfehérjével.
A fahéjat a cukorral összekeverjük és rászórjuk a tojással lekent tésztára.
A tésztát szorosan feltekerjük,fóliába csomagoljuk és legalább 3 órára hűtőbe tesszük. Erre azért van szükség,mert így könnyebben szeletelhető lesz a tészta és könnyebben el lehet készíteni a csigákat.
A tésztát 1 cm széles szeletekre vágjuk.
A csigákat a végüktől letekerjük,majd a másik irányból visszatekerjük,így alakítva ki a csigák fejét.
A szarvakat maradék tésztából alakítjuk ki,majd a fejrészt és a szarvakat összenyomjuk,hogy egyben maradjanak.
A csigákat sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk.
Előmelegített sütőben,160 fokon kb 12-15 perc alatt készre sütjük.
Hagyjuk kihűlni.