A tojásokat,az olajat ,a cukrot és vizet egy keverőtálba öntjük és kézi robotgéppel krémesre keverjük.
A cukrot a sütőporral összekeverjük,majd átszitáljuk.
A sütőporos lisztet a tojásos masszához adjuk,jól összedolgozzuk,majd sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük.
175 C-on kb 20 percig sütjük. (Tűpróba!!)
Ezalatt az epret összeturmixoljuk. (pár szemet félre teszünk a díszítéshez)
A tortazselét a csomagoláson található leírás alapján elkészítjük,majd az eperpürét hozzákeverjük.
Az epres krémet a kihűlt tortára öntjük ,majd hagyjuk teljesen kihűlni.
A tejszínt a habfixálóval és a vaníliáscukorral összekeverjük és kemény habbá verjük.
A tejszínt az epres krémre kenjük és a fehér csokoládét a tetejére reszeljük. Egész eper szemekkel díszítjük.