Ez a különleges pohárkrém tökéletes desszert lehet a csajos estékre,hétvégi baráti összejövetelekre. Nagyon finom és 20 perc alatt elkészíthető.
Az étcsokoládét összetörjük. 5 ek tejben elkeverjük a pudingport és a cukrot.
A maradék tejet felforraljuk, belekeverjük a pudingporos tejet és alacsony hőfokön,folyamatos kevergetés mellett,kb 1 perc alatt készre főzzük.
Levesszük a tűzről az elkészült pudingot és az összetört csokoládét felolvasztjuk benne.
Hozzákeverjük a Baileys-t,és a fahéjat is. Majd hagyjuk egy kicsit kihűlni.
A pudingot poharakba töltjük (4 db),és egy órára hűtőbe tesszük.
A tejszínt a van. cukorral habbá verjük,habzsákba töltjük és a pudingok tetejére halmozzuk.
Aprított pisztáciával és egy-egy kocka csokival díszítjük.