Epres-csokoládés desszert pezsgőkrémmel

Epres-csokoládés desszert pezsgőkrémmel

Végre elérkezett az eperszezon,kinyitottak az eperföldek,beindultak a szedd magad akciók….És hát ugye az epret mindenki imádja.

Ha már elkészítettétek a kedvenc epres-túrós sütiteket,elkészült az eperlekvár és a szörp is,de még mindig van frissen szedett epretek,akkor próbáljátok ki ezt a mennyei pohárkrémet.

Hozzávalók:

Elkészítés:

A túrót a kókusztejjel,a pezsgővel és a cukorral simára keverjük.

Az epreket megmossuk,a szárát levágjuk. 4db-ot félre teszünk díszíteni,a többit pedig pürésítjük.

Poharanként 3-3 kekszet összemorzsolunk és a felét a pohár aljába töltjük.

A kekszre pezsgős krémet teszünk,majd 1-2 kanál eperpürét. Ezután ismét egy adag keksz következik. A legvégére eperpüré,majd egy adag pezsgős krémmel zárjuk le.

Megszórjuk kókuszreszelékkel és a friss eperrel,vagy morzsolt keksszel díszítjük.

Tipp:A rétegek közé is szórhatunk kókuszreszeléket.

Forrás

Tovább a blogra »