a tésztához:
a töltelékhez:
A töltelékhez a csokoládét darabokra törjük.
A tejszínt a vaníliával és a narancshéjjal felforraljuk,hozzáadjuk a csokoládét és addig kevergetjük,amíg teljesen el nem olvad.
A krémet hűtőbe tesszük és hagyjuk teljesen kihűlni.
A tésztához a lisztet egy tálba öntjük,a vajat elmorzsoljuk benne.
A langyos tejben elkeverjük a cukrot,belemorzsoljuk az élesztőt és felfuttatjuk.
A liszt közepébe egy mélyedést alakítunk ki és beleöntjük az élesztőt.
A többi hozzávalót is a liszthez adjuk,sima tésztává gyúrjuk és duplájára kelesztjük.
A megkelt tésztát 12-14 egyenlő részre osztjuk,golyókat formálunk és konyharuhával letakarva duplájára kelesztjük.
Az olajat 160-170 C-ra felforrósítjuk és kis adagokban beletesszük a fánkokat. Lefedve kb 1 percig sütjük,majd egy papírtörlőre szedjük.
A mangót meghámozzuk,vékony szeletekre vágjuk,és a szeletekből kb 3*3 cm-es négyszögekre vágjuk.
A szilvát megmossuk,félbe vágjuk és kimagozzuk, a kivit meghámozzuk, az epret megmossuk és megtisztítjuk.
A szilvát,a kivit és az epret vékony szeletekre vágjuk.
A krémet botmixerrel habosra keverjük és habzsákba töltjük.
A fánkokat ketté vágjuk,mint a hamburger zsömlét,egy szelet epret az alsó részre teszünk,nyomunk rá egy kis krémet (ez lesz a húspogácsa),majd ráhelyezünk egy-egy epret mangót,kivit, végül rátesszük a tetejét.
Porcukorral megszórva tálaljuk.