A lisztet egy edénybe öntjük,belekeverjük a sót és a cukrot és jól összekeverjük.
A liszt közepébe mélyedést csinálunk és beleaprítjuk a hideg vajat.
A vajat elmorzsoljuk a liszttel,majd ismét egy mélyedést készítünk a liszt közepébe.
A mélyedésben beleöntjük a tojásfehérjét és jól összedolgozzuk.
A tésztát ketté vágjuk,egyik felébe belekeverjük a kakaóport,a másikba pedig narancslekvárt és ha szükséges,adunk még hozzá egy kis lisztet.
Mindkét tésztát folpackba csavarjuk és fél órára hűtőbe tesszük.
A kakaós tésztát 5-6 mm vastag téglalappá nyújtjuk,a narancsos tésztát hengerré formázzuk és a kakaós tészta közepére tesszük.
A narancsos tésztát beborítjuk a kakaós tésztával,folpackba csomagoljuk és ismét hűtőbe tesszük 30 percre.
A sütőt előmelegítjük 180 C -ra.
A tekercset 5-6 mm vastag szeletekre vágjuk és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
15 perc alatt ropogósra sütjük.