Farsangi tojáslikőrös Cake Pops-Azoknak,akik már unják a fánkot…

Farsangi tojáslikőrös Cake Pops

Hozzávaló:

Elkészítés:

A szobahőmérsékletű vajat a cukorral és a sóval krémesre keverjük.

A tojásokat egyenként a vajas masszához keverjük.

A lisztet,a sütőport és a tojáslikőrt is a tésztához keverjük.

A tésztát 180 C-on 30-35 perc alatt megsütjük.( tűpróba!)

Ha a tészta kihűlt,morzsoljuk össze.

A morzsákhoz a “ragasztót” elkészítjük .

Összekeverjük a krémsajtot a vajjal és a porcukorral,és hozzákeverjük a sütimorzsát.

A tésztából golyókat formálunk és legalább 1 órára hűtőbe tesszük.

A csokoládét gőz fölött felolvasztjuk,majd először a Cake Pops szárát mártjuk a csokiba,majd belenyomjuk a kekszgolyóba és a golyót is belemártjuk a csokiba. (így jobban tart)

Végül mielőtt a csoki megköt,dekoráljuk ki tetszés szerint.

Forrás

Címkék: , ,
Tovább a blogra »