Látványos,egyszerű,finom….
8 pálinkáspoharat előkészítünk.
Az étcsokoládét darabokra vágjuk. 50 ml tejszínt felforralunk és az étcsokoládét felolvasztjuk benne.
A narancslikőrt hozzáadjuk,simára keverjük és hagyjuk kissé kihűlni.
Elosztjuk a krémet a poharakban.
A fehér csokoládét darabokra vágjuk.
A maradék tejszínt 3 ek narancslével felforraljuk,majd belereszeljük a narancs héját.
A csokit hozzáadjuk,megvárjuk amíg elolvad és simára keverjük,majd félre tesszük.
A koktélcseresznyéket papírtörlőre tesszük és jól lecsepegtetjük.
A megszilárdult likőr ganache tetejére egy-egy cseresznyét teszünk és teljesen befedjük a narancs ganache-al.
Egy órára hűtőbe tesszük.
A cukrot világosbarnára karamellizáljuk,és a maradék narancslével meglocsoljuk.
Közepes lángon addig melegítjük,amíg a karamell újra felolvad.
Hagyjuk kihűlni.
Minden narancs ganache tetejére tegyünk 1-1 tk karamellt.
Hűvös helyen 1 hétig eltartható.