Brownie kocka málnatöltelékkel és gyümölcskaviárral

Brownie kocka málnatöltelékkel és gyümölcskaviárral

Hozzávalók:

A szederkaviárhoz:

Elkészítés:

A málnalekvárt előző este jégkockatartóba tesszük és lefagyasztjuk.

Másnap a szederlekvárt a zselatinnal felmelegítjük. A folyékony lekvárt a fecskendővel felszippantjuk és cseppenként az olajba csepegtetjük.A megszilárdult cseppeket kiszedegetjük és tálalásig hűtőben tároljuk.

A csokoládét kisebb darabokra vágjuk és a vajjal együtt gőz fölött felolvasztjuk.

A burgonyakeményítőt,a lisztet,a cukrot és a tojásokat és tálba tesszük és homogén masszává keverjük.

A csokoládés-vajas keveréket hozzáadjuk.

A sütőt 200 C-ra előmelegítjük.

Szögletes mini tortaformákat félig megtöltjük a tésztával,a torták közepére 1-1 fagyasztott lekvárkockát teszünk és befedjük a maradék tésztával.

8-12 perc alatt készre sütjük.

Szederkaviárral tálaljuk.

Forrás

Címkék: , ,
Tovább a blogra »