A málnalekvárt előző este jégkockatartóba tesszük és lefagyasztjuk.
Másnap a szederlekvárt a zselatinnal felmelegítjük. A folyékony lekvárt a fecskendővel felszippantjuk és cseppenként az olajba csepegtetjük.A megszilárdult cseppeket kiszedegetjük és tálalásig hűtőben tároljuk.
A csokoládét kisebb darabokra vágjuk és a vajjal együtt gőz fölött felolvasztjuk.
A burgonyakeményítőt,a lisztet,a cukrot és a tojásokat és tálba tesszük és homogén masszává keverjük.
A csokoládés-vajas keveréket hozzáadjuk.
A sütőt 200 C-ra előmelegítjük.
Szögletes mini tortaformákat félig megtöltjük a tésztával,a torták közepére 1-1 fagyasztott lekvárkockát teszünk és befedjük a maradék tésztával.
8-12 perc alatt készre sütjük.
Szederkaviárral tálaljuk.