Drága Kreatív Igazgatóm ismét bejutott a kísérleti laborunkba,ennek eredményeképpen született ez a fantasztikus és pikáns praliné. Ezt mindenkinek legalább egyszer meg kell kóstolnia!! 🙂 A praliné különlegessége természetesen a töltelék,de ebben az esetben nem csak az íze hanem az állaga is,ami ebben a bonbonban krémesen lágy,folyékony. És természetesen nagyon finom!:)
A csokit gőz fölött felolvasztjuk és több rétegben kikenjük vele a formát. Hűvös helyre tesszük,amíg megszilárdul.
A tejszínbe belekeverjük a keményítőt,jól összedolgozzuk,majd gőz fölött elkezdjük melegíteni.
Fokozatosan hozzáadjuk az almapürét és a pálinkát is és homogénné dolgozzuk.
Hagyjuk kihűlni,majd a bonbonok 3/4 részét megtöltjük a töltelékkel és a maradék olvasztott csokival lezárjuk.
Legalább 1 órára hűtőbe tesszük.
Ha megszilárdult,óvatosa szedjük ki a formából.