Libamáj praliné portói bor-zselével- Márton napra

Libamáj praliné portói bor-zselével

Hozzávalók:

Elkészítés:

A pástétomokat jól lehűtjük. A zselatint,a csomagoláson leírtak szerint feloldjuk,a bor felét felforraljuk,majd a zselatint elkeverjük benne.

Egy formát (pl egy vajas dobozt) folpack-kal kibélelünk és beleöntjük a bort,majd 30 percre hűtőbe tesszük.

Ha megszilárdult,hold alakú szaggatóval kiszaggatjuk.

Egy tányérra tesszük zselé-holdakat és a pirítóst,majd a pástétomokból kis golyókat formálunk,megforgatjuk a croissant morzsában és a zselére ültetjük.

Portói borral kínáljuk.

 Tipp:

Forgathatjuk szezámmagba is.

Forrás: daskochrezept.de

daskochrezept.de

Címkék: ,
Tovább a blogra »