Túrópraliné almakéregben
Hozzávalók:
- 1/2 alma
- 80 g túró
- 5 g pirított hagyma
- só
- bors
- 50 g zeller
- 50 g fehérrépa
- 150 g szárított almaszelet
Elkészítés:
A túrót egy szitán átpaszírozzuk,majd sóval,borssal és a pirított hagymával ízesítjük. A szárított almaszeleteket apró darabokra morzsoljuk ,a túrós masszából pralinéket formázunk és beleforgatjuk az almamorzsába.
A zellert,a répát és az almát vékony csíkokra vágjuk. Olivaolajon 5 perc alatt megpirítjuk a zöldségeket és ha kihűlt,hozzá keverjük az almacsíkokat.
Egy tányér közepére halmozzuk a zöldséges keveréket,és ráültetjük a túrópralinéket. (Salátával is díszíthetjük a tányért)
Kép:biosudtirol.com
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: