Csokiműhely

Túrópraliné almakéregben

Túrópraliné almakéregben

 

Hozzávalók:

  • 1/2 alma
  • 80 g túró
  • 5 g pirított hagyma
  • bors
  • 50 g zeller
  • 50 g fehérrépa
  • 150 g szárított almaszelet

 

Elkészítés:

A túrót egy szitán átpaszírozzuk,majd sóval,borssal és a pirított hagymával ízesítjük. A szárított almaszeleteket apró darabokra morzsoljuk ,a túrós masszából pralinéket formázunk és beleforgatjuk az almamorzsába.

A zellert,a répát és az almát vékony csíkokra vágjuk. Olivaolajon 5 perc alatt megpirítjuk a zöldségeket és ha kihűlt,hozzá keverjük az almacsíkokat.

Egy tányér közepére halmozzuk a zöldséges keveréket,és ráültetjük a túrópralinéket. (Salátával is díszíthetjük a tányért)

topfenpraline-in-apfelkrust

 

 

Kép:biosudtirol.com

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!