Haribo bonbonok- csokiba zárt gumimacik

Haribo  bonbonok

Hozzávalók:

Elkészítés:

A csokikat gőz fölött felolvasztjuk.

A gumicukrot felaprítjuk/apró darabokra szaggatjuk.

A szilikonforma egyik felébe egy kevés fehércsokit  teszünk és fogpiszkálóval elkenjük a sarkokban és a forma oldalán.

A tejcsokiból is teszünk egy keveset a formába.

Az aprított gumicukrot beleszórjuk a félig töltött formába ízlés szerint.(ki többet ki kevesebbet).Itt arra kell figyelni,hogy a csoki ne legyen forró,mert megolvad a gumicukor.

A maradék olvasztott csokoládéval lezárjuk a bonbonokat,a szokásos módon a munkalaphoz ütögetjük egy kicsit  és 30-60 percig hűtőbe tesszük.

Ha a csoki megszilárdult,kiszedegetjük a bonbonokat.

Tipp:

Próbáljátok ki csak fehércsokival is!

Tovább a blogra »