Marcipános fehércsoki levelek rebarbarás-eperzselével

Szülinapra készültek ezek az isteni finom bonbonok.

Marcipános fehércsoki levelek rebarbarás-eperzselével

Hozzávalók:

Elkészítés:

A csokit gőz fölött felolvasztjuk,megtöltjük vele a szilikonforma negyedét és megvárjuk amíg megköt. (Hűtőben kb 10 perc)

A marcipánból kézzel kis golyókat formálunk és vékony rétegben belenyomkodjuk a formába. Ügyeljünk arra,hogy ne legyel túl magas,ne lógjun ki a formából és ne érjen a széléhez,mert ott kifolyhat a zselé vagy lyukas marad a praliné.

Végül lezárjuk a bonbonokat a maradék fehércsokival,a formát kicsit a munkalaphoz ütögetjük,hogy ne maradjon levegő a bonbonban,majd hűvös helyen vagy a hűtőben hagyjuk megszilárdulni.

Ha elkészültek,óvatosan szedjük ki a pralinéket a formából.

Címkék:
Tovább a blogra »