Rémisztő receptek Halloweenre 2. Halloween Kréker “agyvelővel”

Halloween Kréker “agyvelővel”

Hozzávalók:
Elkészítés:
 
A zselatin lapokat (a leírás alapján)elkészítjük/feloldjuk. A rákokat átmelegítjük,vigyázva,hogy nehogy elveszítsék jellegzetes formájukat. A zselatinnal vékonyan bevonjuk a rákokat (akár négyet-öt együtt) és egy-egy krékerre ültetjük. A választott szósszal vékonyan meglocsoljuk.
 
Tipp:
 
Ha nem akarunk a zselatinnal bíbelődni,helyettesíthetjük mascarponéval vagy frischkäse-vel is. 
 
Elkészítés 2:
 
A frischkäse-ből golyókat formálunk,belenyomkodjuk a rákokat,majd a kekszre ültetjük. A legvégén meglocsoljuk a választott öntettel.
 
 
Forrás:http://www.ichkoche.at 
 
Címkék:
Tovább a blogra »