Csokiműhely

Tejkaramellás tábla pisztáciával

Tejkaramellás tábla pisztáciával Pár héttel ezelőtt Németországban találtam rá a  jól ismert tejkaramella öntet változatára,és kíváncsi voltam  milyen lesz ha csokiba töltöm. Jelentem isteni finom:) Hozzávalók: 100 g fehércsokoládé 100 g tejcsokoládé tejkaramella öntet pisztácia (sótlan)   Elkészítés: A tejcsokoládét gőz fölött  felolvasztjuk,a pisztáciát apró darabokra vágjuk. A szilikonforma kockáit 1/3-ig megtöltjük a tejcsokival,óvatosan a… Tovább »

Mandulás chilis tábla

Mandulás chilis tábla     Hozzávalók: 250 g étcsokoládé 1 marék szeletelt mandula 1 marék apróra vágott chili   Elkészítés: A csokit gőz fölött felolvasztjuk,majd a szilikonformába töltjük. A munkalaphoz ütögetjük,hogy a csoki ne legyen levegős. Megszórjuk a mandulával és a chilivel majd legalább egy órára hűtőbe tesszük. Ha megkötött a csoki,óvatosan szedjük ki a… Tovább »

Vörösáfonyás fehér tábla pisztáciával

Vörösáfonyás fehér tábla pisztáciával   Hozzávalók: 250 g fehércsoki 1 marék aprított vörösáfonya 1 marék aprított pisztácia   Elkészítés: A csokit gőz fölött felolvasztjuk,majd a szilikon formába töltjük. Óvatosan a munkalaphoz ütögetjük,hogy ne maradjon benne levegő majd megszórjuk az áfonyával és a pisztáciával . Legalább 1 órára hűtőbe tesszük,hogy a csoki teljesen megszilárduljon(különben könnyen törik),majd… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!