Csokiműhely

Vöröslencse krémleves-A mi szilveszteri menünk 2.

Vöröslencse krémleves       Hozzávalók: 250 g vöröslencse 1 nagy fej hagyma só bors babérlevél tejszín Elkészítés:   A hagymát apróra vágjuk,kevés olajon megpároljuk. Ráöntjük a lencsét és átpirítjuk. Annyi vízzel felöntjük,amennyi ellepi. Sózzuk,borsozzuk és beletesszük a babérleveleket is. Puhára főzzük a lencsét,majd a babérleveleket kivesszük belőle. A lencsét botmixerrel összepürésítjük. Beleöntjük a tejszínt… Tovább »

Camembert trüffel-Partyarcoknak:)

Camembert trüffel   Hozzávalók: 250 g camembert 75 g tejföl paprika curry kömény petrezselyem   Elkészítés: A camembert villával finoman összetörjük. Belekeverjük a tejfölt és 16 egyenlő kis labdát formálunk belőle. A sajtgolyókat 4 egyenlő részre osztjuk és beleforgatjuk a paprikába,a curry-be,a köménybe és a petrezselyembe. Vörösborral kínáljuk.    ... Tovább »

Szerencsesüti másképp-Csokis szerencsesüti házilag a szilveszteri partyra:)

Csokis szerencsesüti     Mielőtt nekifognánk a kekszeknek,el kell készítenünk egy sablont. Kemény,1-2 mm vastag kartonból vágjunk ki egy 8-9 cm átmérőjű kört. Valamint szükségünk lesz a már előre megírt jókívánságokra is(16-18 db). Ha nincs ötletünk,hogy miket írjunk,akkor nézzünk itt körül. És  2 ív méretre vágott sütőpapírra.     Hozzávalók: 50 g liszt 10 g… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!