Libamájas-almás praliné tökmagos köntösben-Márton napra Hozzávalók: 250 g friss libamáj 1 ek olaj 50 ml portói bor 100 g tejszín 150 g puha vaj só bors 1 db alma 125 g tökmag bébispenót Elkészítés: A májat megmossuk,szárazra töröljuk és forró olajban kb 5 perc alatt jól átsütjük. Meglocsoljuk a borral,ráöntjük a tejszínt… Tovább »
Libamájas-almás praliné tökmagos köntösben-Márton napra
Libamájas-almás praliné tökmagos köntösben-Márton napra Hozzávalók: 250 g friss libamáj 1 ek olaj 50 ml portói bor 100 g tejszín 150 g puha vaj só bors 1 db alma 125 g tökmag bébispenót Elkészítés: A májat megmossuk,szárazra töröljuk és forró olajban kb 5 perc alatt jól átsütjük. Meglocsoljuk a borral,ráöntjük a tejszínt… Tovább »

Libamáj praliné portói bor-zselével Hozzávalók: 300 ml portói bor 2 db zselatin lap 4 szelet pirítós 1 db száraz,jól összemorzsolt croissant 1 dob. libamáj pástétom 1 dob kacsamáj pástétom Elkészítés: A pástétomokat jól lehűtjük. A zselatint,a csomagoláson leírtak szerint feloldjuk,a bor felét felforraljuk,majd a zselatint elkeverjük benne. Egy formát (pl egy vajas…