Csokiműhely

Csokoládé leves habgaluskával

Csokoládé leves habgaluskával     Hozzávalók: 30 g étkezési keményítő 1 liter tej 75 g csokoládé 1 cs vaníliás cukor 1 tojásfehérje 1 ek porcukor só cukor Elkészítés: A csokoládét lereszeljük. Az étkezési keményítőt 4 ek tejben elkeverjük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük ,óvatosan belekeverjük a porcukrot és félre tesszük. A maradék tejet felforraljuk,belekeverjük a… Tovább »

Vöröslencse krémleves-A mi szilveszteri menünk 2.

Vöröslencse krémleves       Hozzávalók: 250 g vöröslencse 1 nagy fej hagyma só bors babérlevél tejszín Elkészítés:   A hagymát apróra vágjuk,kevés olajon megpároljuk. Ráöntjük a lencsét és átpirítjuk. Annyi vízzel felöntjük,amennyi ellepi. Sózzuk,borsozzuk és beletesszük a babérleveleket is. Puhára főzzük a lencsét,majd a babérleveleket kivesszük belőle. A lencsét botmixerrel összepürésítjük. Beleöntjük a tejszínt… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!