Csokiműhely

Karácsonyfák-Ajándék a konyhából

Karácsonyfák-ajándék a konyhából   Hozzávalók: 750 g étcsokoládé 100 g mandula 200 g kókuszreszelék zöld ételfesték 1 cs dupla keksz (pl Milka choko pause) citromlé porcukor 1 tojásfehérje ehető színes gyöngyök   Elkészítés: Sütőpapírból kivágunk 10 db négyzetet. (megfelezzük és a jobb alsó sarkát felhajtjuk) A négyzetekből (kb 10 db) tölcsért formázunk és celluxszal megragasztjuk…. Tovább »

Csokoládés mézeskalács tortácskák áfonyával- Gasztroajándék tipp

Csokoládés mézeskalács tortácskák áfonyával   Hozzávalók: 250 g liszt 2 tk sütőpor 80 ml semleges olaj 125 g cukor 2 db tojás 250 g író/tejföl 200 g étcsokoládé 2-3 tk mézeskalács fűszerkeverék 3-4 marék szárított vörösáfonya Elkészítés: A sütőt 180 C-ra előmelegítjük. A csokoládét gőz fölött felolvasztjuk. Az olajat a tojással,a cukorral és az íróval… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!