Csokiműhely

Almás-mézes karácsonyi sütemény-nem hiányozhat az ünnepi asztalról

Almás-mézes karácsonyi sütemény   Mézes sütemény almadarabokkal. A sütemény nagyon finom,puha,és az almának köszönhetően szaftos. Legalább egy hétig friss marad! Minden hozzávaló szobahőmérsékletű legyen!   Hozzávalók: 4 db tojás 1/4 pohár méz (1 pohár-250 ml) 120 g cukor 150 g repceolaj 300 g liszt 1 tk szódabikarbóna 1 tk sütőpor 1 ek kakaó 4 tk… Tovább »

Marcipánnal töltött sült alma-az adventi készülődéshez tökéletes:)

Marcipánnal töltött sült alma   Hozzávalók: 4db nagy,savanykás alma 100 g mazsola (Sultana) 2 ek rum 50 g aprított mogyoró 125 g marcipán 1 késhegynyi fahéj 1 ek vaníliáscukor 4 ek alma brandy (Calvados) 1/2 citrom Elkészítés: A sütőt 200C-ra előmelegítjük. Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk . Az almákat megmossuk,szárazra töröljük,kalapjukat levágjuk,és a magházat eltávolítjuk. A… Tovább »

Gyógyító zöldségek csokiba zárva 3. rész-A sárgarépa

Gyógyító zöldségek csokiba zárva-A sárgarépa       Ebben a részben a cékla és sütőtök után, régi jó barátunkat,a sárgarépát öltöztetjük csokiköntösbe. Kreatív Igazgatónk legutóbbi konyhában eltöltött kísérletezésének eredménye ez a gyönyörű cirmos praliné kocka fantasztikus illatú töltelékkel. A pralinéhez tej- és fehércsokoládét használt,ami remekül kihangsúlyozta a répa és az alma ízkombinációját és nem nyomta… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!