Csokiműhely

Barackos fánk felfújt-Mikor a fánk újjászületik

Barackos fánk felfújt

 

krapfen-auflauf

Hozzávalók:

  • 6 db fánk (kicsi)
  • 5 db őszibarack befőtt
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 250 ml tej
  • 20 g kristálycukor
  • 3 db tojás
  • vaj
  • porcukor

Elkészítés:

A sütőt előmelegítjük 200 C-ra.

Egy tűzálló tálat (22*14*5 cm)kivajazunk és megszórjuk kristálycukorral.

A barackokat lecsepegtetjük, és félbe vágjuk. A fánkokat 3 részre vágjuk és 2 fánkszelet közé 1 barackot téve a tálba rétegezzük.

A tejet a cukrokkal és a tojásokkal összekeverjük és ráöntjük a fánkra.

20 perc alatt készre sütjük.

Porcukorral meghintve,melegen tálaljuk.

 

Tipp: A tejhez adjunk 1 csomag vaníliás pudingport,úgy még finomabb lesz.

Forrás

 

 

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!