Barackos fánk felfújt
Hozzávalók:
- 6 db fánk (kicsi)
- 5 db őszibarack befőtt
- 1 cs vaníliás cukor
- 250 ml tej
- 20 g kristálycukor
- 3 db tojás
- vaj
- porcukor
Elkészítés:
A sütőt előmelegítjük 200 C-ra.
Egy tűzálló tálat (22*14*5 cm)kivajazunk és megszórjuk kristálycukorral.
A barackokat lecsepegtetjük, és félbe vágjuk. A fánkokat 3 részre vágjuk és 2 fánkszelet közé 1 barackot téve a tálba rétegezzük.
A tejet a cukrokkal és a tojásokkal összekeverjük és ráöntjük a fánkra.
20 perc alatt készre sütjük.
Porcukorral meghintve,melegen tálaljuk.
Tipp: A tejhez adjunk 1 csomag vaníliás pudingport,úgy még finomabb lesz.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: