Csokiműhely

Csokiszirup házilag

Csokiszirup házilag

 

Schokoladensirup-bs

 

 

Tehetjük palacsintára,gyümölcsre,fagyira sütire vagy kávéba,egy szép kapcsos üvegbe töltve pedig tökéletes ajándék.

Hozzávalók:

  • 250 ml szűrt víz
  • 200 g cukor
  • 100 g valódi kakaó
  • 1 db vaníliarúd
  • csipet tengeri só

 

Elkészítés:

A kakaó kivételével minden hozzávalót egy edénybe teszünk és felmelegítünk.

Amikor a cukor teljesen feloldódott,adjuk hozzá a kakaót és habverő segítségével keverjük csomómentesre.

Forraljuk fel,majd 5 percig főzzük.

Forró vízzel kiöblített üvegbe töltjük és hűtőbe tesszük. (még sűrűsödni fog)

 

Forrás:.magischer-kessel.de

Címkék: ,

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Lajos Kovács says:

    Mindig elfogy a csokiszirup akkor mikor kéne a palacsintára! Ezt most elkészítettem, nagyon finom lett, köszi !


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!