Csokiműhely

Fűszeres forró csoki pálcikák-Hideg estékre

Egyre hidegebbek az esték,jól esik ilyenkor  bekuporodni a fotelba egy meleg pléddel,egy izgalmas könyvvel és egy forró itallal.Például egy forró csokival.

Fűszeres forró csoki pálcikák

Trinkschokolade am Stiel 22

 

 

Hozzávalók:

  • 200 g tejcsokoládé
  • szegfűszeg
  • fahéj
  • kardamom
  • fa pálcikák
  • szilikonforma/pálinkás poharak

 

Elkészítés:

A csokit gőz fölött felolvasztjuk és ízlés szerint beízesítjük a fűszerekkel. Beletöltjük a szilikonformákba.Ha poharakba töltjük,akkor előtte tegyük a poharakat pár percre a fagyasztóba,hogy lehűljenek.

Minden forma/pohár közepébe egy pálcát szúrunk és egy éjszakára hűtőbe tesszük.

Tipp:

Mielőtt hűtőbe tesszük,díszítsük a csokit mini mályvacukorral,ehető gyöngyökkel vagy csokoládé hópelyhekkel.

Fogyasztás:

Egy bögre forró tejbe tegyünk egy forró csoki pálcát és hagyjuk teljesen leolvadni a csokit.Keverjük át a pálcával és máris fogyaszthatjuk.

Trinkschokolade am Stiel 9

 

 

Kép:kathy-loves.blogspot.com

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!