Csokiműhely

Csokis brownie fahéjas szilvával

Csokis brownie fahéjas szilvával

 

pamk2013_04

 

Hozzávalók:

  • 175 g barnacukor
  • 110 g margarin
  • 1/2 tk szódabikarbóna
  • 150 g liszt
  • 25 g kakaó
  • 120 g olvasztott étcsokoládé
  • 200 g apróra vágott étcsokoládé
  • fahéjas-szilva zselé/jam

 

Elkészítés:

Melegítsük elő a sütőt 170 ℃-ra.

A margarint a cukorral habosra keverjük.A lisztet elkeverjük a kakaóval és a szódabikarbónával,majd a margarinos-cukros krémhez adjuk.

Az olvasztott csokiban elkeverjük az apróra vágott étcsokit és összekeverjük a lisztes keverékkel.

Egy kisebb tepsit sütőpapírral kibélelünk,belekanalazzuk a tészta felét.Erre jön a fahéjas-szilvazselé. Betakarjuk a maradék tésztával és 20 perc alatt készre sütjük.

pamk2013_07

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép:nikesherztanzt.wordpress.com

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!