Csokis brownie fahéjas szilvával
Hozzávalók:
- 175 g barnacukor
- 110 g margarin
- 1/2 tk szódabikarbóna
- 150 g liszt
- 25 g kakaó
- 120 g olvasztott étcsokoládé
- 200 g apróra vágott étcsokoládé
- fahéjas-szilva zselé/jam
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 170 ℃-ra.
A margarint a cukorral habosra keverjük.A lisztet elkeverjük a kakaóval és a szódabikarbónával,majd a margarinos-cukros krémhez adjuk.
Az olvasztott csokiban elkeverjük az apróra vágott étcsokit és összekeverjük a lisztes keverékkel.
Egy kisebb tepsit sütőpapírral kibélelünk,belekanalazzuk a tészta felét.Erre jön a fahéjas-szilvazselé. Betakarjuk a maradék tésztával és 20 perc alatt készre sütjük.
Kommentek