Csokiműhely

Lazac pralinék mézes-mustáros öntettel

Lazac pralinék mézes-mustáros öntettel

 

Lachs_Pralinen_fc2c27ec77154e718c14c879b2a2fc2a_viva2006050981

 

 

 

Hozzávalók:

  • 100 g krémsajt
  • 30-40 g tejszínes torma
  • bors
  • 1 tk citromlé
  • 6 db nagy,vékony szelet lazac
  • 4 szál kapor
  • 50 g folyékony méz
  • 50 g közepesen csípős mustár

 

Elkészítés:

A krémsajtot összekeverjük a tormával,sóval,borssal,citromlével ízesítjük és habzsákba töltjük.

A lazac szeleteket megfelezzük,közepére teszünk a krémből,majd összefogjuk a lazac széleit és pralinét  formálunk belőle.

A kaprot finomra vágjuk.A mézet és a mustárt összekeverjük és hozzáadjuk a kaprot.

A pralinéket kaporral díszítjük és a mártással tálaljuk.

 

 

Kép:essen-und-trinken.de

 

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!