Ez a praliné könnyen és gyorsan elkészíthető,nagyon finom és tökéletesen megállja a helyét a tonhalas parlinégolyók mellet a Halloween-vagy karácsonyi partyn.:)
Sajtbonbon ötféle köntösben![450820-960x720-fuenferlei-kaese-pralinen]()
Hozzávalók:
500 g Camambert sajt (puha)
125 g vaj
1 fej hagyma
30 g mandula- vagy mogyoróforgács
40 g fekete kenyér
4 szál kapor
4 szál petrezselyem
2 ek pirospaprika
2 ek curry
Elkészítés:
A sajtot felkockázzuk,hozzáadjuk a puha vajat és egy villával összenyomjuk. A hagymát nagyon apróra felvágjuk és a masszához keverjük. 30 percig hűtőbe tesszük.
A mandula/mogyoróforgácsot olaj nélkül megpirítjük és egy tányérra tesszük. A curry-t,pirospaprikát 1-1 tényérra öntjük,a kaprot és a petrezselymet is felaprítjuk ,összekeverjük és tányérra tesszük. A kenyeret elmorzsoljuk és tányérra tesszük.
Ha letelt a 30 perc,a sajtos masszát 5 részre osztjuk és minden részből kb 9 dió nagyságú golyót formálunk és beforgatjuk a tányérra kikészített “köntösökbe”
Kép:chefkoch.de
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: