Csokiműhely

Haribo bonbonok- csokiba zárt gumimacik

Haribo  bonbonok

 

IMG_1468

 

 

 

Hozzávalók:

  • 150 g tejcsokoládé
  • 50 g fehércsokoládé
  • Haribo gumimacik

IMG_1401IMG_1423

 

Elkészítés:

A csokikat gőz fölött felolvasztjuk.IMG_1393IMG_1409

 

A gumicukrot felaprítjuk/apró darabokra szaggatjuk.IMG_1422

A szilikonforma egyik felébe egy kevés fehércsokit  teszünk és fogpiszkálóval elkenjük a sarkokban és a forma oldalán.

IMG_1434A tejcsokiból is teszünk egy keveset a formába.IMG_1432

 

Az aprított gumicukrot beleszórjuk a félig töltött formába ízlés szerint.(ki többet ki kevesebbet).Itt arra kell figyelni,hogy a csoki ne legyen forró,mert megolvad a gumicukor.

IMG_1444

 

 

A maradék olvasztott csokoládéval lezárjuk a bonbonokat,a szokásos módon a munkalaphoz ütögetjük egy kicsit  és 30-60 percig hűtőbe tesszük.

Ha a csoki megszilárdult,kiszedegetjük a bonbonokat.

Tipp:

Próbáljátok ki csak fehércsokival is!

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!