Szülinapra készültek ezek az isteni finom bonbonok.
Marcipános fehércsoki levelek rebarbarás-eperzselével![]()
Hozzávalók:
- 150 g fehércsoki
- 50 g marcipán
- rebarbarás eperzselé
Elkészítés:
A csokit gőz fölött felolvasztjuk,megtöltjük vele a szilikonforma negyedét és megvárjuk amíg megköt. (Hűtőben kb 10 perc)
A marcipánból kézzel kis golyókat formálunk és vékony rétegben belenyomkodjuk a formába. Ügyeljünk arra,hogy ne legyel túl magas,ne lógjun ki a formából és ne érjen a széléhez,mert ott kifolyhat a zselé vagy lyukas marad a praliné.
Végül lezárjuk a bonbonokat a maradék fehércsokival,a formát kicsit a munkalaphoz ütögetjük,hogy ne maradjon levegő a bonbonban,majd hűvös helyen vagy a hűtőben hagyjuk megszilárdulni.
Ha elkészültek,óvatosan szedjük ki a pralinéket a formából.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: