Csokiműhely

Rémisztő receptek Halloweenre 2. Halloween Kréker “agyvelővel”

Halloween Kréker “agyvelővel”

halloween-cracker-mit-gehirn-img-5596

Hozzávalók:
  • konyhakész garnéla (farok nélkül)
  • 3-4 lap étkezési zselatin
  • ízlés szerinti öntet (pl édes-savanyú)
  • kréker keksz
Elkészítés:
 
A zselatin lapokat (a leírás alapján)elkészítjük/feloldjuk. A rákokat átmelegítjük,vigyázva,hogy nehogy elveszítsék jellegzetes formájukat. A zselatinnal vékonyan bevonjuk a rákokat (akár négyet-öt együtt) és egy-egy krékerre ültetjük. A választott szósszal vékonyan meglocsoljuk.
 
Tipp:
 
Ha nem akarunk a zselatinnal bíbelődni,helyettesíthetjük mascarponéval vagy frischkäse-vel is. 
 
Elkészítés 2:
 
A frischkäse-ből golyókat formálunk,belenyomkodjuk a rákokat,majd a kekszre ültetjük. A legvégén meglocsoljuk a választott öntettel.
 
 
Forrás:http://www.ichkoche.at 
 
Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!